เมษายน 11, 2021

ดูดวง รายวัน

เสริมดวง รู้ทันโชคชะตา

ดูดวงรายวัน ดวงวันที่ 22 กุมภาพันธ์ 2564

2 min read

ดวงวันที่ 22 กุมภาพันธ์ 2564

วันอาทิตย์

การเงินที่มั่นใจว่าจะหาคล่อง แต่จะไม่ดีเหมือนเดิมโชคลาภถูกขัดขวาง ความรักอาจพูดไม่เข้าหูจนมีเรื่องให้คาใจ การงานยังคงต้องอึดอัดใจกับ เพื่อนร่วมงานไม่สามารถพูดอะไรได้

วันจันทร์

จะตัดสินใจอย่างไรต้องรอดูชั้นเชิงของคู่แข่ง ไม่ใช่คิดแต่ว่างานของเราดีและเหนือกว่าคนอื่น ทำงานอย่าเป็นคนวิจารณ์มากเกินไป วันหนึ่งเราทำไม่ดีก็มี แต่คนคอยซ้ำเติมมากกว่าเห็นใจ

วันอังคาร

การพัฒนาทักษะเป็นสิ่งที่ต้องทำอย่างต่อเนื่อง และต้องคอยระวังแนวโน้มไม่ว่าจะเป็นเรื่องเงินหรือเรื่องงานความรักก็ไม่สดใสอย่างที่ตั้งใจไม่ว่าจะง้อยังไงก็ไม่เป็นไปตามที่เราคิด

วันพุธ

แม้จะคิดถึงใครสักคนก็ยังไม่สามารถเติมเต็มได้ ความรักอาจต้องเลื่อนออกไปก่อน ต้องเผื่อความเสียใจไว้บ้างเงินที่เก็บออมจะถูกใช้ไปเพื่อหน้าตา มีงานจำนวนมากที่ต้องออกหน้าออกตา ซึ่งต้องควักเงินจำนวนมาก

วันพฤหัสบดี

มีบ้านหรือทรัพย์สินที่ตรงตามเกณฑ์ของคุณหรือกำลังมองหาบ้านที่ถูกใจคุณได้ในไม่ช้า การเงินเตรียมพร้อมเพื่อให้เราสามารถใช้จ่ายในสิ่งที่ต้องการได้ ทำงานรับฟังความสำเร็จของคู่แข่งและทำให้เราอิจฉา สู้ต่อไปและพยายามที่จะชนะ

วันศุกร์

ต้องอดทนกับคนที่ไม่รู้จักโตไม่ว่าผลได้ – ผลเสีย แต่ต้องยอมทำตามเขาจนได้ งานที่ผิดเพี้ยนไปมากต้องหันมาปรับปรุงและตรวจสอบทุกขั้นตอนอย่างรอบคอบ

วันเสาร์

สิ่งที่ลงทุนไปจะต้องเผชิญกับการขาดทุน หรือต้องตัดใจขายใช้หนี้ไปอย่างน่าเสียดาย อย่าไปสนใจและรู้สึกกับมันมาก การทำงานจะได้รับงานใหม่ แต่ประสบการณ์จะสอนกันมากขึ้น

Sunday

I am confident that you will be able to find fluency. But it won’t be as good as before, and fortune is hindered. Love may not speak well until it has doubts. Work still must be awkward with My coworkers cannot say anything.

Monday

How to decide? Not thinking, but our work is good and superior to others. Work, don’t be overly criticized. One day we don’t do well. But the waiters aggravate more than sympathize.

Tuesday

Skill development is a constant must. And you have to watch out for trends, whether it’s money or work, love is not as bright as intended, no matter how you reconcile it.

Wed

Even thinking of someone cannot be fulfilled. Love may have to be postponed first. Having to spare some regret, the money saved will be used for appearance. There is a lot of work to be done. Which has to take out a lot of money.

thursday

Have a home or property that meets your criteria, or are looking for a home that will like you soon. Finances are prepared so that we can spend what we want. Work, listen to your competitors’ achievements and make us jealous. Keep fighting and try to win.

Friday

Have to be patient with people who do not know how to grow, no matter what results – bad results, but have to admit to him until he can. Any work that is very distorted requires improvement and every step is carefully checked.

Saturday

Anything invested will face losses. Or have to cut back on selling the debt, unfortunately Don’t pay attention and feel a lot about it. The work will receive a new job. But the experience will teach each other more.

ดวงวันที่ 22 กุมภาพันธ์ 2564

แนะนำติชม : existdb.org

สนับสนุนโดย  macau8889

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.