เมษายน 11, 2021

ดูดวง รายวัน

เสริมดวง รู้ทันโชคชะตา

ดูดวงรายวัน ดวงวันที่ 18 มีนาคม 2564

2 min read

ดวงวันที่ 18 มีนาคม 2564

วันอาทิตย์

ความรักเหมือนลูกเจี๊ยบในกำมือจะบีบให้ตายจะคลายก็รอด เราอยู่เหนือควรให้ความกรุณาเขาบ้าง อย่างอนกันเกินงาม ทั้งที่รู้จักกันมานาน การงาน เตรียมงานอยู่เสมอ อาจมีสิ่งที่ทำให้คุณรำคาญและรู้สึกไม่อยากทำงาน

วันจันทร์

วันนี้จิตใจที่หดหู่สามารถแก้ไขได้ด้วยการไปคุยกับเพื่อนรัก หรือหาเวลาออกไปเที่ยวกับเพื่อนๆ มันจะทำให้คุณรู้สึกดีและมีคุณค่ามากขึ้น ทำบุญทำกุศลเพื่อรับความโชคดี เช่นไปวัดสวดมนต์หรือถวายสังฆทาน

วันอังคาร

หากมีปัญหาต้องอดทนที่จะแก้ปัญหา และจัดการติดตามสิ่งที่เกิดขึ้น คุณจะได้ไม่ต้องกังวลมากเกินไปแม้ว่าคุณจะต้องการหาแหล่งลงทุน แต่รู้สึกว่ามันมืดมนใจเย็น ๆ คิดให้รอบคอบและระมัดระวังให้มากขึ้น

วันพุธ

ระวังสุขภาพของคุณอาการปวดกระดูกและข้อหรือถ้าเป็นสุภาพสตรีต้องระวังโรคของผู้หญิงจะเจ็บปวดมากกว่าที่เคย การเดินทางไปต่างประเทศเอกสารอาจมีปัญหา ทำให้เสียเวลาเดินทาง

วันพฤหัสบดี

ไม่สามารถพูดอะไรได้มากจะเหมือนว่าสาวไส้ให้กากิน เรื่องภายในต้องทำให้เสร็จก่อน อย่าลงทุนกับใครในช่วงนี้ เพราะมีเกณฑ์จ่ายเงินมากและขาดทุน ต้องระวัง

วันศุกร์

ความรักต้องมีเรื่องไม่สบายใจ เพราะข่าวร้ายของคนรักหรือความสงสัยในการทำงานแม้ว่าจะไปได้ดี แต่เรื่องส่วนตัวก็สร้างความไม่พอใจและรู้สึกไม่สบายใจเป็นอย่างมาก

วันเสาร์

จะไม่สามารถตอบปัญหาใด ๆ ได้เพราะไม่ใช่สิ่งที่เราลงมือทำเอง คุณรู้เรื่องเล็ก ๆ น้อย ๆ ความรักจะถูกคาดคั้นมากจนอึดอัด แนะนำว่าคุณควรบอกความจริงทันทียอมรับ การงานยุ่ง ๆ ก็ผ่านพ้นไปด้วยดี

sunday

Love, like a chick in a handful, will be squeezed to death and will be released. We are above, should give him some kindness. Inordinately Both known for a long time, the work is always prepared. There may be things that bothers you and don’t want to work.

monday

Today, a depressed mind can be corrected by talking to a dear friend. Or find time to hang out with friends It will make you feel better and more valuable. Make merit and make charity to receive good luck. Such as going to a temple, praying, or offering a monk.

Tuesday

If there is a problem, be patient to solve it. And manage to track what happened So you don’t have to worry too much, even if you want to find a source of investment. But I felt it was dark, calm and thoughtful and more careful.

Wednesday

Be aware of your health, bone and joint pain, or if it’s a lady, be careful, women’s disease is more painful than ever Traveling abroad, documents may be a problem. Makes it a waste of time to travel.

Thursday

I can’t say much, it looks like a girl with a mask Internal matters must be completed first. Do not invest with anyone during this time. Because there is a high payout threshold and loss, be careful.

Friday

Love has to be uncomfortable. Because of the bad news of the lover or the doubt at work, even if it is going well But personal matters are very frustrating and uncomfortable.

Saturday

I will not be able to answer any problems because it is not something we do personally. You know the little things, love is screwed up so uncomfortable.

ดูดวงรายวัน ดวงวันที่ 18 มีนาคม 2564

แนะนำติชม : existdb.org

สนับสนุนโดย  macau8889

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.