พฤษภาคม 13, 2021

ดูดวง รายวัน

เสริมดวง รู้ทันโชคชะตา

ดูดวงรายวัน ดวงวันที่ 22 มีนาคม 2564

2 min read

ดวงวันที่ 22 มีนาคม 2564

วันอาทิตย์

ระวังอารมณ์ของตัวเองให้มาก เพราะอารมณ์แปรปรวน อาจจะอารมณ์เสียกับคนอื่นจนเป็นเรื่องใหญ่ การงานทั้งหมดที่เคยทำอาจต้องยกเลิกไป และนำไปทบทวนอีกครั้ง

วันจันทร์

อย่าอ่อนข้อให้คนอื่นมากเกินไป เราจำเป็นต้องใช้อำนาจบ้างไม่อย่างนั้นคนอื่น ๆ จะไม่เห็นหัวเรา การงานต้องเตรียมตัวเยอะ คุณต้องใช้ไม้แข็งคุณควรทำ หรือจะเชือดไก่ให้ลิงดูเพื่อไม่ให้เป็นตัวอย่างของคนอื่น

วันอังคาร

แม้ว่าไอเดียของเราจะดี แต่ก็ต้องดูว่าทำได้หรือไม่ การทำงานอาจจะต้องเดินทางไกล คุณอาจพบกับความผิดหวังและเสียใจ การเงินมีเงินพิเศษรออยู่

วันพุธ

หากคุณพบเพื่อนที่ไม่ดีคุณจำเป็นต้องหลีกเลี่ยง เข้าสมาคมแบบนี้มีแต่เราจะเสีย อย่าไปแลกกับเกลือให้เสียเวลา การงานมีเกณฑ์ได้เลื่อนขั้นเลื่อนตำแหน่งดีขึ้น ความรักไม่พอใจในสิ่งที่เป็นอยู่.

วันพฤหัสบดี

ความรู้สึกและอารมณ์ที่ไม่คงที่เพราะความสับสนในตัวเองการไปวัดหรือทำจิตใจให้สงบสามารถทำให้คุณมีเส้นทางที่ดีกว่า การทำงาน เหนื่อยจนรู้สึกร่างกายแทบจะขาด การเงิน มีแต่ก็ยังไม่พอ

วันศุกร์

ความเบื่อหน่ายรอบตัวทำให้คุณรู้สึกไม่สดใส งานคับคั่งตลอดเวลาไม่ใช่อย่างที่อยากเป็น คุณควรหาเวลาทำจิตใจให้สงบหรือไปเที่ยวเพื่อปลดปล่อยอารมณ์ การเงินอาจได้เงินก้อนโต

วันเสาร์

การเงินที่มั่นใจว่าจะหาคล่อง แต่จะไม่เจอเหมือนเดิมโชคลาภถูกขัดจังหวะด้วยความรักพูดในสิ่งที่ไม่เข้าท่าจนกลายเป็นสิ่งเสพติดและเหินห่าง การงานยังคงต้องอึดอัดใจกับเพื่อนร่วมงาน

sunday

Be very careful with your emotions. Because of mood swings May be upset with other people until it’s a big deal All work that has been performed may have to be canceled. And revised it again.

monday

Do not give too much respect to other people. We need to use some power or others will not see our head. The work requires a lot of preparation. You have to use a hard stick, you should. Or will you cut the chicken for the monkey to avoid being an example of other people.

Tuesday

Although our idea is good. But must see if they can or not Working may have to travel long distances. You may find disappointment and regret. Finance, there is extra money waiting for you.

Wednesday

If you meet a bad friend, you need to avoid it. Entering an association like this, only we will lose. Don’t trade it for salt to waste your time. The work has the criteria, has been promoted, promoted better. Love is not satisfied with what it is.

Thursday

Unstable feelings and emotions due to self-confusion. Going to the temple or calming your mind can give you a better path than work, so tired that your body is almost short of finances, but not enough. < / p>

Friday

The boredom all around makes you feel less bright. The work is always crowded, not what I wanted to be. You should take time to calm your mind or go on a vacation to release your emotions. Finance may get large sums.

Saturday

The finances are sure to find fluent. But it will not be found as before. Fortune is interrupted by love, saying things that do not make sense until it becomes addictive and estranged. Work is still awkward for my co-workers.

ดูดวงรายวัน ดวงวันที่ 22 มีนาคม 2564

แนะนำติชม : existdb.org

สนับสนุนโดย  macau8889

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.