เมษายน 11, 2021

ดูดวง รายวัน

เสริมดวง รู้ทันโชคชะตา

ดูดวงรายวัน ดวงวันที่ 8 เมษายน 2564

2 min read

ดวงวันที่ 8 เมษายน 2564

วันอาทิตย์

บางครั้งเริ่มรู้สึกว่าตัวเองไม่มีความหมายในชีวิต เพราะการที่เราปล่อยให้ตัวเองทำไปเรื่อย ๆ การทำงานอาจมีผิดพลาดบ้าง แต่ยังแก้ไขได้ทันเวลาขับรถไปไหนมาไหนอย่าได้ประมาท อาจเกิดอุบัติเหตุใหญ่

วันจันทร์

คุณต้องนำใจแบ่งปันความรู้สึกดีๆในครอบครัว คุณต้องเอาใจใส่ครอบครัวของคุณให้มากยิ่งขึ้น การทำงานของคุณอาจถูกใส่ร้ายได้ แต่ความดีที่ทำจะทำให้หลุดพ้น

วันอังคาร

ความรักอาจไม่สดใสอย่างที่คิด ปัญหาที่รอดำเนินการจะไม่ได้รับการแก้ไข เพราะใจเราไม่แข็งพอพูดตรงๆดีกว่างานที่เตรียมไว้สำรองเผื่อผิดพลาด หรือตรวจสอบอย่างรอบคอบ

วันพุธ

จะได้รับโชคลาภจากสัตว์ทะเลและสัตว์สี่เท้าวันนี้เป็นวันแห่งโชคลาภของคุณ การงานที่ยังคงยึดมั่นในแบบแผนและธรรมเนียมเดิม โลกเปลี่ยนไปต้องตามกระแสโลกให้ทัน จะเอาความคิดเป็นใหญ่จะไม่ได้ผล

วันพฤหัสบดี

บริวารและลูกหลานจะนำความทุกข์มาให้ หรือทำในสิ่งที่ไม่อยากให้เกิด. ความรักอาจส่งผลกระทบเชิงลบ ระวังการตั้งครรภ์ที่ไม่พึงประสงค์ การทำงานต้องการความช่วยเหลือเพิ่มเติมหรือคู่ค้า

วันศุกร์

ระวังคำพูดของคุณ หลายครั้งที่สัญญากับคนอื่นแล้วลืมหรือจำไม่ได้ ทำให้ตัวเองเป็นคนที่ไม่รักษาความคำพูด งานควรทำเป็นลายลักษณ์อักษร อย่าทำเพียงเพราะเกรงใจเขา เราอาจจะซวย

วันเสาร์

จะไปขุดเรื่องเก่า ๆ ในอดีตมาสะสางให้เสร็จหรือที่เก็บงานไว้ก็จะทำให้ผลของงานนั้นสำเร็จ เป็นเรื่องของการติดตามสิ่งที่ทำไปและอย่าไว้ใจคนรัก มีการเกณฑ์พบว่ามีบุคคลภายนอกเข้ามาเกี่ยวข้อง

sunday

Sometimes I start to feel I have no meaning in my life. Because of the fact that we allow ourselves to keep doing the work, there may be some mistakes. But still able to fix it in time, drive the car anywhere, do not be careless There may be major accidents.

monday

You must bring your heart to share your good feelings in your family. You have to take care of your family even more. Your work can be slandered. But the good of doing it will break free.

Tuesday

Love may not be as bright as you think. Pending issues will not be resolved. Because our hearts are not strong enough to speak honestly, it is better than the work that is prepared and reserved for mistakes. Or carefully check it.

Wednesday

To be fortunate by sea creatures and quadruped animals, this is your fortune day. Work that still adheres to the old traditions and customs The world has changed and must keep up with the world trend. It will not work out big ideas.

Thursday

Servants and offspring will bring suffering. Or do things that you don’t want to happen. Love can have a negative impact. Beware of unwanted pregnancies Work needs additional help or partners

Friday

Be careful with your words. Many times I promise someone and forget or can’t remember. Make yourself a person who doesn’t keep his word. Work should be done in writing. Don’t do it just because you consider him. We might be damned.

Saturday

Will go digging through the old stories of the past to finish cleaning up or keeping the work done to complete the work. It’s a matter of keeping track of what you’ve been doing and not trusting your partner. It was found that third parties were involved.

ดูดวงรายวัน ดวงวันที่ 8 เมษายน 2564

แนะนำติชม : existdb.org

สนับสนุนโดย  macau8889

ใส่ความเห็น

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.